Services

0BTW biedt een aantal verschillende diensten aan om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het adviseren rondom jouw E-commerce business.

Onze top services uitgelijnd voor jou

Ongeacht de waarde van het pakket, er moet invoer over worden betaald, maar door wie? Per 1 juli 2021 is de nieuwe wetgeving ingetreden met betrekking tot het invoeren van pakketten die vanuit buiten de EU komen.  Dit heeft voor veel onduidelijkheid gezorgd binnen de e-commerce wereld waardoor iedereen in de war is en niet zeker is van zijn zaak. Dagelijks krijg je steeds meer nieuws en informatie te zien over dit onderwerp en niet alles is waar of met zekerheid gezegd. Aan de hand van dagelijks onderzoek, casussen en een enorm breed netwerk binnen de belastingdienst, douane en tevens ook collega’s binnen hetzelfde en soortgelijk vakgebied, gaan wij met de tijd en innovatie mee en zijn wij dé partij die jou e-commerce bedrijf perfect op maat kan helpen op het fiscale gebied!

De situatie vóór 1 juli 2021 was het allemaal een stuk duidelijker, in deze situatie hebben wij ervaring als geen ander. Met een aanzienlijk aantal aan goedgekeurde casussen kunnen wij ook een kijkje nemen in jouw situatie vóór 1 juli 2021 om na te gaan wat we met terugwerkende kracht voor jou kunnen betekenen.

Wij staan altijd paraat om iedereen zijn vraagstuk over de fiscus op te lossen! Dit doen wij in eerste instantie dan ook vrijblijvend. Voordat wij zijn uitgegroeid tot het verlenen van meerdere diensten op het gebied van e-commerce, zijn wij ooit begonnen met het verschaffen van belastingadvies en wij doen dit nog steeds. Wij onderscheiden ons van de rest doordat wij meegaan met de tijd door dagelijks up-to-date te blijven in de wereld van de e-commerce en dus een zo specifiek en actueel antwoord kunnen geven op jouw vraag.

Onze garanties

Niet goed, geld terug​

Wij werken met een niet-goed-geld-terug-garantie! Zodra wij in eerste instantie samen niet tot het gewenste resultaat kunnen komen dan krijgt u uiteraard uw geld terug, wij gaan dan nog wel door om het alsnog te kunnen realiseren.

100% goedgekeurde cases​

0BTW heeft in haar door de belasting behandelde cases, altijd gelijk gekregen. Onze werkwijze, netwerk, ervaring en expertise heeft hiervoor gezorgd en ben jij verzekerd van professionele hulp en een duidelijk plan van aanpak.

Volledige transparantie & zekerheid​

Wij stellen communicatie en de bijbehorende transparantie op #1. Je krijgt volledig inzicht in de werkwijze die we voor jou gaan toepassen nadat wij de aangeleverde documentatie hebben gecontroleerd en er van overtuigd zijn dat wij iets voor jou kunnen betekenen.