Over ons

Het team van 0BTW staat samen achter een aantal belangrijke kernwaardes waarmee wij ons onderscheiden.

Veiligheid

Wij vinden het enorm belangrijk dat jouw gegevens op een veilige manier verwerkt worden.

Resultaat

Wij zorgen er altijd voor dat we tot het gewenste antwoord en/of resultaat komen.

Communicatie

Communicatie is key! Door goede communicatie kunnen we duidelijk en efficiënt samen werken.

Geïnteresseerd geraakt?

Neem dan contact met ons op zodat we jou zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn

Ons verhaal

0BTW is een onderneming die zich bezighoudt met het verlenen van services op het fiscale gebied betreft e-commerce. Door het gebrek aan informatie en duidelijkheid op het internet en van partijen over fiscale zaken i.c.m met e-commerce, heeft het team van 0BTW zich bezig gehouden met het scheppen van duidelijkheid en zekerheid op dit gebied. De e-commerce wereld fluctueert dag en nacht waardoor veel ondernemers in de war raken van alle nieuwe informatie die overal te bekijken en te beluisteren valt, op deze manier lopen deze ondernemers dus vast op hun vraagstuk.

Om deze reden zijn wij aan de slag gegaan om voor eens en altijd duidelijkheid te scheppen over dit specifieke onderwerp. Aan de hand van veel onderzoek, casussen en een enorm breed netwerk binnen de belastingdienst en douane en tevens ook collega’s binnen hetzelfde en soortgelijk vakgebied, gaan wij met de tijd en innovatie mee en zijn wij dé partij die jou e-commerce bedrijf perfect op maat kan helpen op het fiscale gebied!

Met deze ervaring en expertise helpen wij nu voornamelijk veel dropshippers aan en vrijstelling van de BTW ná 1 juli 2021 maar ook met het terugvorderen van hun omzetbelasting betaald en afgedragen vòòr 1 juli 2021..